LEPOTUOLI – Hair Body Mind

Lepotuoli - Hieronta palvelut

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta keskittyy usein syvempiin kudoksiin ja tiettyihin ongelmakohtiin tarkemmin ja saattaa käyttää eri asentoja tai nivelen liikettä apuna hieronnassa saavuttaakseen parhaan tuloksen.

Meillä käy Smartun, Epassi ja Edenred!

Urheiluhieronta

  • Urheiluhieronta 30 min
  • Urheiluhieronta 45 min
  • Urheiluhieronta 60 min
  • Urheiluhieronta 90 min

Rentouttava hieronta

Lymfahieronta 60 min. liikkujille ym.

Avaa kehosi tukoksia. Erityisesti urheilijoille ja aktiiviliikkujille sekä paikallaan istuville tai staattisia työliikkeitä toistaville. Tällä saadaan kuona-aineita liikkeelle. Hoidossa hierotaan lymfapisteitä makean tuntuvasti erityisesti selästä, jaloista ja kehon etuosasta. Hoitosarja tuo parhaiten tulosta. Saat myös itsehoito-ohjeita. Huomio! Tämä ei ole lymfaterapiaa, vaan voimakkaampaa ja tarkoitettu vain perusterveille.

Luontaishoito

Lihastasapainon ja ryhdin tasapainotus 120 min. liikkujille ym.

Optimaalisesti toimivat lihakset ja tasapainoinen keho saa sinut liikkumaan helposti ja pitää sinut terveenä. Tarkistamme kinesiologisilla lihastesteillä kehosi lihastasapainon. Teemme tasapainotuksen ylivirittyneille ja toimimattomille lihaksille. Saat kotihoito-ohjeet. Säännöllinen huoltamokäynti kannattaa!

Kampaamo palvelut

otsikko h3

loremiii

Luontaishoitoja

otsikko h3

loremiii

Äänimalja rentoutus

Tiibetiläinen äänimaljahoito on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä.

Sen vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin. Äänimaljarentoutus hoitaa lempeästi sekä kehoa että mieltä. Kun maljaa napautetaan iskimellä, malja alkaa värähtelemään ja ääni resonoi kehon jokaisessa solussa.

Äänimaljaa soittaessa kehomme vesimolekyylit alkavat värähdellä harmonisesti ja se saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Tällä äänivärähtelyllä saavutetaan alueita, joihin sormilla ei päästä käsiksi. Äänimaljahoitoa voidaan käyttää myös apuna hieronnassa ja fysioterapiassa, koska vaikutus ulottuu solutasolle asti.