LEPOTUOLI – Hair Body Mind

Lepotuoli - Hieronta palvelut

Ayurvedinen kokovartalohieronta tai osavartalohieronta

Abhyangam on kokovartalohieronta yrttiöljyillä, joka tasapainottaa kehon, mielen ja doshasi (ayurvedisen kehotyyppisi) tai epätasapainoasi. Hieronta kestää 1,5 h, 2h, tai asiakkaan toivomuksen mukaan lyhyemmän ajan tietyllä alueella. Hoito tehdään hierontapenkillä ja öljyhierontaan kuuluu paljon pitkiä sivelyjä. Muita hierontaan kuuluvia otteita ovat painallukset, taputukset ja hankaukset. Hoidon aikana stimuloidaan myös marmapisteitä (kehon eri energia-alueita), jotka muistuttavat akupunktion akupisteitä. 

Tervetuloa Ayurvediseen hierontaan!

Äänimalja rentoutus

Tiibetiläinen äänimaljahoito on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä.

Sen vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin. Äänimaljarentoutus hoitaa lempeästi sekä kehoa että mieltä. Kun maljaa napautetaan iskimellä, malja alkaa värähtelemään ja ääni resonoi kehon jokaisessa solussa.

Äänimaljaa soittaessa kehomme vesimolekyylit alkavat värähdellä harmonisesti ja se saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Tällä äänivärähtelyllä saavutetaan alueita, joihin sormilla ei päästä käsiksi. Äänimaljahoitoa voidaan käyttää myös apuna hieronnassa ja fysioterapiassa, koska vaikutus ulottuu solutasolle asti.