LEPOTUOLI – Hair Body Mind

Lepotuoli - Rentoutus

Äänimaljarentoutus

Peter Hess® Vibro-akustinen syvärentoutusmetodi

Vibroakustisella terapialla, eli äänimaljarentoutuksella tarkoitetaan matalataajuisen siniäänen terapeuttista käyttämistä ja kohdistamista vibroakustisen maljan kautta ihmisen kehoon.

Äänimaljan äänet värähtelevät ihmisen lihaksistossa ja vaikuttavat lihassoluihin. Kun lihakset resonoivat äänen mukana, ylimääräinen jännitys laukeaa, verenkierto paranee, kehon osat lämpenevät, kuona-aineet kulkeutuvat nopeammin pois ja aivojen hapen saanti paranee. Miten äänimaljarentoutus voi vahvistaa terveyttä?

Fysiologisia vaikutuksia voidaan havaita sekä solutasolla, että laajemmilla kehon alueilla mm. lihaksissa ja lihasryhmissä, sisäelimissä ja hermostollisissa toiminnoissa. Vibroakustinen terapia on hyvin hellävaraista, hoitoa voidaan antaa vaikeatasoisissa kivuissa, joissa esimerkiksi manuaalinen hoito ei ole mahdollista.

Äänimaljarentoutusta kutsutaan myös äänimaljahieronnaksi perustuen asiakkaiden kokemuksiin rentoutuksen jälkeisestä tuntemuksesta

Äänimaljaa soittaessa kehomme vesimolekyylit alkavat värähdellä harmonisesti ja se saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Tällä äänivärähtelyllä saavutetaan alueita, joihin sormilla ei päästä käsiksi. Äänimaljahoitoa voidaan käyttää myös apuna hieronnassa ja fysioterapiassa, koska vaikutus ulottuu solutasolle asti.

Mikä ihmeen vibro-akustinen metodi?

Värähtely

auttaa palautumaan

Miten neurosonic toimii?