LEPOTUOLI – Hair Body Mind

Lepotuoli - Hieronta palvelut

Intialainen päähieronta (ayurvedinen)

Rentouttava hierontahoito joka edistää verenkiertoa ja laukaisee niska/hartia-alueen sekä pään/kasvojen lihasjännityksiä. Tämä hoito on hyvin tehokas apu varsinkin niskajumeihin, koska käsittelemme yläselän akupisteitä ja rentoutamme niska/hartia-aluetta, ja myös päänahka ja purentalihakset käsitellään hellästi mutta perusteellisesti. Hoito on hyvin rentouttava ja auttaa sekä kehoa että mieltä tasapainottumaan ja saamaan uutta energiaa. Hoito voi tehdä ayurvedisillä hierontaöljyillä tai ilman.

Tervetuloa!

Kampaamo palvelut

otsikko h3

loremiii

Luontaishoitoja

otsikko h3

loremiii

Äänimalja rentoutus

Tiibetiläinen äänimaljahoito on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä.

Sen vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin. Äänimaljarentoutus hoitaa lempeästi sekä kehoa että mieltä. Kun maljaa napautetaan iskimellä, malja alkaa värähtelemään ja ääni resonoi kehon jokaisessa solussa.

Äänimaljaa soittaessa kehomme vesimolekyylit alkavat värähdellä harmonisesti ja se saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Tällä äänivärähtelyllä saavutetaan alueita, joihin sormilla ei päästä käsiksi. Äänimaljahoitoa voidaan käyttää myös apuna hieronnassa ja fysioterapiassa, koska vaikutus ulottuu solutasolle asti.