LEPOTUOLI – Hair Body Mind

Lepotuoli - Hieronta palvelut

Shiatsu hoito

Shiatsu on koko vartalon energiahoito. Shiatsuperinteen alun voi löytää jo 8000 vuotta sitten Intiasta, mutta nykypäivän hoitomenetelmä on muotoutunut Kiinan kautta Japanissa. Hoito avaa energiakanavia, meridiaaneja, jotka auttavat kehoa tasapainottumaan. Hoito on rentouttava, ja vaikutus yltää sekä kehoon että mieleen. Hoito tehdään futonpatjalla lattialla, ja asiakas saa pitää vaatteet päällään. Hoitoon kuuluu haastattelu ja neuvontaa ja fyysiseen osuuteen kuuluu painalluksia ja venytyksiä, ja osittain myös energiahealingiä. Hoitonsa tueksi käytän tarpeen mukaan myös healingkiviä ja terapeuttisia eteerisiä öljyjä.

Tervetuloa!

Kampaamo palvelut

otsikko h3

loremiii

Luontaishoitoja

otsikko h3

loremiii

Äänimalja rentoutus

Tiibetiläinen äänimaljahoito on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä.

Sen vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin. Äänimaljarentoutus hoitaa lempeästi sekä kehoa että mieltä. Kun maljaa napautetaan iskimellä, malja alkaa värähtelemään ja ääni resonoi kehon jokaisessa solussa.

Äänimaljaa soittaessa kehomme vesimolekyylit alkavat värähdellä harmonisesti ja se saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Tällä äänivärähtelyllä saavutetaan alueita, joihin sormilla ei päästä käsiksi. Äänimaljahoitoa voidaan käyttää myös apuna hieronnassa ja fysioterapiassa, koska vaikutus ulottuu solutasolle asti.